Bron: MDK

Intro

ASIS, ondersteuning voor het Maritiem Reddings- en Coördinatiecentrum in Oostende

TAURIS staat in voor de ontwikkeling van ASIS, het Afdeling Scheepvaartbegeleiding Informatiesysteem. Dit systeem ondersteunt de afdeling Scheepvaartbegeleiding in haar kerntaak om de scheepvaart veilig en vlot te laten verlopen … van en naar Vlaamse en Zeeuwse havens.

Services

Ontwikkeling van een personeelsbeheersysteem voor Afdeling Scheepvaartbegeleiding en operationele modules voor het MRCC.

Clients

Afdeling Scheepvaartbegeleiding, MRCC Oostende

ASIS bestaat uit verschillende specifieke modules.

  • Human Resources Management: personeels- en administratieve data, opvolgen en registreren van D&B-regelingen en bijhorende rapportering.
  • Logboeken: elektronische registratie van de logboekgegevens van de verkeersleiding op verschillende verkeerscentrales.
  • Objectenmodule: opvolging van alle objecten (boeien, havenlichten, kunstwerken …) langs de Belgische kust.
  • Referentiepunten: een overzicht van alle referentiepunten (oriëntatiepunten, straten, kruispunten …) lans de Belgische kust. Ook reddingsposten worden hier geïntegreerd.
  • Maritime Shipment Information (MSI): een operationele module voor het opstellen, verzamelen en verspreiden van dringende en operationele berichten aan zeevarenden.
  • Zaalreservatiemodule: beschikbaarheid en reservatie van vergaderzalen in Oostende, Zelzatebrug, VC Zandvliet en VC Zeebrugge.

Voor meer informatie over deze diensten mag u ons altijd vrijblijvend contacteren.

Contacteer ons